luni, 14 ianuarie 2013

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare!


Trăind printre oameni și printre problemele lor, ajungem în anul 2013 să citim ziare, articole, să urmărim emisiuni și să ascultam radio doar pentru a pierde noțiunea timpului și a ne trezi într-o lume a sarcasmului prost, a divertismentului penibil și a vedetelor mediocre. Mai nou, mass-media românească a reușit să creeze valori, comportamente și trăsături care ar face orice om întreg la minte să râdă până când simte că aerul nu îi mai ajunge să respire.
Așa ajungem să o cunoaștem pe domnișoara Elena Băsescu. Vestita fiică a distinsului nostru fost suspendat președinte, Traian Băsescu, supranumit și ”marinarul sau chiorul de la Cotroceni”. Tânăra, ajunsă europarlamentar, uită subit să mai vorbească corect românește. Probabil din cauza emoțiilor sau a buzelor mult prea pline de acid hialuronic.
O altă noua valoare a țării noastre, pe care nu o putem rata este Bianca Drăgușanu. Fosta „Bianca a lu Bote”, actuala „Bianca a lu Cristea”. Opsss, se pare că nici a lui Cristea nu mai este pentru că aflăm că în ultima vreme s-a despărțit un pic de acesta din urmă și a plecat de Crăciun în Dubai ca să mănânce sarmale în foi de viță și răcitură.
Totodată, aflăm că datorită ratei mari a discriminării de sex din România, adică multe posturi de muncă pe care bărbații nu le pot ocupa, cum ar fi : secretară de birou, bonă sau menajeră, Vladimir Drăghia, celebrul „Burlac” de la Antena 1, a devenit primul asistent de platou. Că doar trebuie să fim non-conformiști, nu?
Si uite așa, România devine o mare de „valori culturale”, dar nu oricum, ci unele mondene care ne fac să mergem mai departe și să ne dorim din ce în ce mai mult să aflăm cine cu cine s-a mai cuplat, care mai divorțează, cine își mai pune silicoane pentru că trebuie să privim mereu în esență și să vedem ceea ce e cu adevărat important.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu